Retourneer

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via wiltuereentasjebij.nl@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen?

Wilt u het product ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hier contact opnemen met wiltuereentasjebij@gmail.com . Wel draagt u zelf de retour kosten voor terugzending van het product.

Een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. In dit geval kunnen wij proberen om de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Hiervoor kunt u het Contact formulier gebruiken.